1. Ondersteuning
  2. Garantie en service
  3. Typenummer/modelnummer van het apparaat zoeken

Typenummer/modelnummer van het apparaat zoeken

Wat is het typenummer/modelnummer van het apparaat of het MTMN-nummer?

Dit is een 7-cijferige of 13-cijferige waarde. Verstrek deze in combinatie met het serienummer (SN) aan technische servicemedewerkers om de serviceopties en garantiestatus van de printer door te geven.

Typenummer/modelnummer van het apparaat zoeken

Het typenummer/modelnummer van het apparaat (MTMN-nummer) bevindt zich op het etiket met het serienummer van het apparaat. Het MTMN-nummer is gemarkeerd met het veldlabel "TYPE".

Ziehier enkele voorbeelden van een etiket waarop het veld met het typenummer/modelnummer van het apparaat is gemarkeerd.

Voorbeeld van een horizontaal MTMN-etiket
Voorbeeld van een verticaal MTMN-etiket

Deze locaties kunnen variëren afhankelijk van het apparaat. De meest gebruikte locaties zijn:

• Achter een klep aan de voorkant van de printer of aan de onderkant ervan.
Etiketlocatie bij toner
Labellocatie bij papierinvoer
  • Op een klep aan de voorkant van de printer
Labellocatie op klep voor toner (optie 1)
Labellocatie op klep voor toner (optie 2)
  • Onder een papierlade of aan de onderkant ervan.
Labellocatie op papierlade