1. Ondersteuning
  2. Stuurprogramma's en downloads
  3. Instructies voor firmware-updates

Instructies voor firmware-updates

Overzicht

Lexmark brengt regelmatig firmware-updates uit.  Het up-to-date houden van de firmware van de printer is essentieel om de prestaties van de printer te verbeteren en/of problemen met de printer te verhelpen.

Opmerking: Als de instructies niet overeenkomen met uw printer, raadpleegt u Instructies voor het bijwerken van de firmware (oudere apparaten).

De firmware controleren en bijwerken op de printer zelf

Veel Lexmark printers kunnen wanneer ze zijn verbonden met internet zelf via de Embedded Web Server controleren of een nieuwe update beschikbaar is en de firmware bijwerken.

1. Open een browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, enzovoort) en voer vervolgens het IP-adres van de printer in.
  2. Klik op Device.
  3. Scroll omlaag en klik vervolgens op Update Firmware.
  4. Klik op de knop Check for updates .
  5. Als een nieuwe update beschikbaar is, klikt u op I agree, start update.

Andere methoden voor het bijwerken van de firmware

Zie gedetailleerde instructies voor alle ondersteunde methoden voor het uitvoeren van een update.