AVTAL OM FJÄRRSUPPORT & PROGRAMLICENS

Om du accepterar villkoren för avtalet om Fjärrhjälp, vänligen skriv in den sexsiffriga Pin-koden som du blivit tilldelad av representant från Lexmark i utrymmet nedanför och klicka på ACCEPT (Acceptera).

6-siffrig PIN:

Vad är Fjärrhjälp?

Fjärrhjälp är en supportmetod där en Lexmark-tekniker kan ansluta till din dator via internet. Detta ger teknikern möjlighet att felsöka, installera uppdateringar eller hjälpa dig med inställningar för din Lexmark-produkt.