Lexmark teknisk brukerstøtte

Lexmark

AVTALE OM ASSISTANSETJENESTE OG PROGRAMVARELISENS

Hvis du godtar vilkårene i Assisted Serviceavtale, vennligst skriv inn 6-sifret PIN-kode i feltet nedenfor, som ble gitt til deg av Lexmark representant og trykk på Godta.

6-siffret PIN:

Hva er 'Assisterende Tjeneste'?

Assistert tjeneste er en metode for support, der Lexmark teknikere kan koble seg til datamaskinen din ved hjelp av internett. Dette gjør at teknikeren kan utføre feilsøking, installere, oppdatere eller hjelpe deg utføre en oppgave med Lexmark-produktet.

Hvordan kan jeg bruke 'Assisterende Tjeneste'?

Assistert tjeneste kan fås ved første henvendelse støtte og samarbeide med en agent for å identifisere problemet, og om nødvendig sette i gang en økt.