LICENTIEOVEREENKOMST VOOR ASSISTENTIESERVICE & SOFTWARE

U hebt van de Lexmark-medewerker een zescijferige PIN-code ontvangen. Als u akkoord gaat met de voorwaarden in deze Overeenkomst, voert u hieronder deze code in en klikt u op ACCEPTEREN.

Zescijferige PIN-code:

Wat houdt Assistentieservice in?

Assistentieservice is een ondersteuningsmethode waarbij een door Lexmark aangewezen technicus op afstand via internet verbinding maken met uw computer. Vervolgens kan de technicus problemen verhelpen, updates installeren of u helpen om een taak te voltooien op uw Lexmark-product.

Hoe kan ik Assistentieservice gebruiken?

Neem voor Assistentieservice contact op met de afdeling Support. Samen met een medewerker stelt u uw probleem vast en start u, indien nodig, een sessie.