TUKIPALVELUT & OHJELMISTON LISENSSISOPIMUS

Hyväksyäksenne etätukisopimuksen ehdot, syöttäkää Lexmarkin tukihenkilöltä saamanne kuusinumeroinen PIN-koodi alla näkyvään kenttään ja painakaa HYVÄKSYN.

Kuusinumeroinen PIN-koodi:

Mikä on etätuki?

Etätuki on tapa, jolla Lexmarkin teknikot voivat käyttää tietokonettanne suoraan verkon kautta. Tämä mahdollistaa Lexmark tuotteidenne päivittämisen tai vikatilanteiden korjaamisen ilman teknikon paikan päälle tuloa.

Miten voin käyttää etätukea?

Ottamalla yhteyttä tukeemme selvitämme ensin ongelman laadun. Jos etätuki on tarpeellinen avaa asiakaspalvelijamme etätuki-istunnon.