ONLINE-SUPPORTYDELSER & SOFTWARELICENSAFTALE

Hvis du accepterer Fjernsupport Licensaftalen, bedes du venligst indtaste den 6-cifrede PIN kode du har fået af en Lexmark Teknisk Support agent i feltet nedenfor, og klikke på ”JEG ACCEPTER” knappen.

6-cifrede PIN kode:

Hvad er ”Fjernsupport”?

Fjernsupport er en måde at yde support på ved hjælp af en Lexmark Teknisk Support agent, som forbinder sig til din computer ved hjælp af internettet. Dette gør agenten i stand til at udføre problemløsning, installere opdateringer eller hjælpe dig med at udføre en opgave med dit Lexmark produkt.

Hvordan kan jeg bruge og få ”Fjernsupport”?

Fjernsupport tjenesten kan opnås ved at kontakte Lexmark Teknisk Support, og sammen med en agent diagnosticere dit problem, og derefter begynde en session hvis det findes nødvendigt for at løse problemet.