Lexmarks tekniska support

Assisterad service

Assisterad service är en supportmetod där den Lexmark-servicerepresentant som du pratar med på telefon kan fjärransluta till din dator via internet.

De kan felsöka problem, installera uppdateringar eller göra andra uppgifter som hjälper dig att använda din Lexmark-produkt.

Använda assisterad service

LexmarkConnex

LexmarkConnex är ett verktyg som samlar in och skickar diagnosinformation i realtid direkt från skrivaren till Lexmarks tekniska servicecenter för att vi ska kunna ge dig snabbare och effektivare support.

Den här informationen användas endast för supporttjänster och hanteras i enlighet med vårt sekretessmeddelande.

Använda LexmarkConnex

På Lexmark är vi angelägna om att respektera och skydda dina personuppgifter. Vi använder endast den här informationen för att ge dig önskad produktsupport, såvida du inte ger tillstånd för annan användning. Om du vill ha mer information kan du läsa vårt sekretessmeddelande.