Lexmark teknisk brukerstøtte

Assistert service

Assistert service er en form for støtte der en Lexmark-tekniker som du snakker med på telefon, kan koble seg til datamaskinen din over Internett.

Kundestøtten kan feilsøke problemer, installere oppdateringer og utføre andre tjenester for å hjelpe deg å bruke Lexmark-produktet.

Bruk assistert service

LexmarkConnex

LexmarkConnex er et verktøy som innhenter og sender diagnoseinformasjon i sanntid direkte fra skriveren til Lexmarks tekniske servicesenter, slik at vi kan gi deg raskere, mer effektiv brukerstøtte.

Denne informasjonen brukes bare for å gi brukerstøtte, og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.

Bruk LexmarkConnex

Lexmark er opptatt av å ivareta og beskytte personlige data. Vi vil bruke disse opplysningene til å hjelpe deg med det problemet du rapporterer, med mindre du gir oss tillatelse til å bruke opplysningene på andre måter. Les våre retningslinjer for personvern hvis du vil vite mer.