Lexmarks tekniske support
Assisteret service


  Assisteret service er en form for support, hvor en Lexmark-servicerepræsentant, som du taler i telefon med, kan oprette fjernforbindelse til din computer via internettet.

De kan foretage fejlsøgning, installere opdateringer eller udføre andre opgaver, så du kan bruge dit Lexmark-produkt uden problemer.
 


Brug Assisteret service

LexmarkConnex


  LexmarkConnex er et værktøj, der registrerer og sender diagnosticeringsoplysninger i realtid direkte fra din printer til Lexmarks tekniske servicecenter, hvilket giver os mulighed for at yde hurtigere og mere effektiv support.

Disse oplysninger benyttes kun i forbindelse med supporttjenester og vil blive håndteret i overensstemmelse med vores Erklæring om beskyttelse af fortrolige oplysninger.
 

Brug LexmarkConnexLexmark lægger vægt på at respektere og beskytte dine personlige oplysninger. Vi vil kun benytte disse oplysninger til at levere den anmodede produktsupport, medmindre du giver tilladelse til anden brug. Du kan få mere at vide ved at læse vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.